Het was nog half zomer toen op 20 september een nieuw klaverjasseizoen van start ging. Tijd voor een tussenstand.

Met dertig spelers gemiddeld is het elke derde vrijdag van de maand, ‘s avonds gezellig druk in de VAKO-kantine. Daar vind dan onder leiding van Thea van Gijssel, Rie Knol, Arjan Hoederken, Marten Lammers, Peter van Rein en Tijs Berends het klaverjassen plaats. En hoewel het vooral ‘voor de leuk’ is, gaat het er soms ook lekker fanatiek aan toe.

Na vier speelronden staat nu ….. Harm Luinge bovenaan met een totaal aantal punten van 27804. Op een mooie tweede en derde plaats staan Hendrik Hofsteenge en Willem Middel met respectievelijk 26012 en 25839 punten. Benieuwd naar de overige spelers? De volledige stand hangt vanaf deze week weer in de kantine.

Vrijdagavond 17 januari 2020 gaat de tweede seizoenshelft van de competitie van start. Vanaf half 8 en na een kopje koffie of thee, gaan dan de kaarten weer over tafel. De competitie is nog niet beslist en het zal zo wordt verwacht nog lang onbeslist blijven wie er aan het eind van het seizoen met de grote beker en de extra prijzen vandoor gaat.

Ook zin om mee te doen? Kom gerust langs op 17 januari in de VAKO-kantine, aanvang 19:30.

2019 klaverjassen 1000