Op zaterdag 23 november bezoekt de VAKO Club van 100 een thuiswedstrijd van de Traditionsverein S.V. Meppen. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor dit unieke en ongetwijfeld zeer gezellige evenement. Vervoer is per luxe toeringcar en na afloop van de wedstrijd is er een heerlijk buffet bij Gasthof Prangen in Rhede. 

SV Meppen 1 - Sonnenhof Großaspach 1

Zaterdag 23 november, 14:00 uur

Vertrek per luxe touringcar uit Vries: 12:00 uur. Aankomst Vries: 20:00 uur.

1. FC Kaiserslautern, Eintracht Braunschweig, TSV 1860 München en natuurlijk S.V. Meppen zelf, het zijn roemruchte namen die dit seizoen in de 3e Liga van de DFB spelen. Thuiswedstrijden in deze klasse kenmerken zich door veel spektakel, grote fanscharen en vaak goed voetbal. S.V. Meppen is na een wijfelende seizoensstart inmiddels opgeklommen tot een stabiele middenpositie, het eerste team behaalde dit weekeinde nog een zeer goed resultaat uit bij de nummer twee in de competitie SpVgg Unterhaching. Tegenstander op 23 november is SG Sonnehof Großaspach, dat vijf jaar geleden promoveerde naar de 3e Liga en nu enkele plekken onder S.V. Meppen op de ranglijst staat. Het belooft een mooie pot te worden tussen twee teams die beide graag nog verder omhoog klimmen op de ranglijst.

Dit wil je meemaken! Opgave voor dit unieke event per mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deelname is gratis voor leden van de Club van 100.

Die Hnsch Arena 04 1000