Vandaag is de laatste dag van de Rabobank ClubSupport-actie. Wel lid van de cooperatieve Rabobank en nog niet gestemd? Laat dan je stem niet verloren gaan en stem vandaag nog op VAKO.

De co√∂peratieve Rabobank Assen en Noord-Drenthe keert jaarlijks een deel van zijn dividend uit aan maatschappelijke organisaties. VAKO hoopt ook op een bijdrage en wil die gebruiken voor het jeugdvoetbal bij onze club.

Als club willen we het jeugdvoetbal in Vries een enorme boost geven door spelers meer te prikkelen en te stimuleren met betere trainingen, trainers beter op te leiden en te ondersteunen en spelers en trainers de mogelijkheid te geven zich verder te ontwikkelen op het voetbalveld maar ook daarbuiten. Voorzichtig hebben we al een begin gemaakt deze ambitie te verwezenlijken maar met wat extra budget zal het sneller en beter gaan.

We hopen daarom op een mooie bijdrage van de Rabobank en ben je lid van de Rabobank en draag je onze jeugd een warm hart toe, stem dan op VAKO bij de Rabo ClupSupport.

Stem vandaag nog, stem VAKO!

VAKO 2019 01 500