Iedere zondag bespreken Thijs de Jong en André van den Ende (beter bekend als Zwoebe) van Sport Noord de hoofd- maar vooral ook bijzaken van de sport vanuit de dugout van een noordelijke voetbalclub. Deze week deden ze dat vanuit de dugout van VAKO.

Het wel en wee van de noordelijke topsport is het wekelijks onderwerp in de Sport Noord-podcast. De bekende host Thijs de Jong en zijn regelmatige sidekick AndrĂ© van den Ende bezoeken daarnaast elke zondag een voetbalvereniging in Noord-Nederland en behalve dat zij daar vanuit de dugout de sport en vooral ook de rest van de wereld becommentarieren, beoordelen ze natuurlijk ook de accomodatie en vooral ook de dugout van de betreffende vereniging. 

Afgelopen week maakten de heren hun wekelijkse opname op het Sportveld De Fielliettaz Goethart van onze eigen club. De erg leuke opname vol bekende beelden - en een terechte opmerking over het zwerfafval - is te zien via het YouTube-kanaal van Sport Noord..

De dugout zelf beoordelen kan natuurlijk ook, vanmiddag om 14:00 uur speelt VAKO 1 thuis tegen ZNC 1. In de rust bovendien de officiele opening van de prachtige nieuwe VAKO-schuur direct naast de ingang. 

 Verslaggevers Sport Noord zitten in de VAKO dugout

 

Edmond Varwijk