Het bestuur stelt Stef Drenth kandidaat als nieuwe voorzitter van VAKO. Het is een van meerdere bestuurswijzigingen.

Wanneer de algemene ledenvergadering er op 7 oktober mee instemt, wordt Stef Drenth de nieuwe voorzitter van VAKO. Hij volgt Koos Koops op die na twaalf jaren afscheid neemt. Op één na zijn ook de andere vrijkomende posities in het bestuur ingevuld, alleen voor Sponsoring wordt nog een kandidaat gezocht. Marc Wijnen die afgelopen half jaar deze portefeuille beheerde heeft aangegeven er van af te zien zich definitief kandidaat te stellen.

 

stef drenth klein

Het voorzitterschap van Stef Drenth is een van meerdere wijzigingen. Echt nieuw is Patrick Steenbergen die Willem Heeling opvolgt als bestuurslid Seniorenzaken. Eerder traden al Dennis Wollerich toe als beoogde nieuwe penningmeester en Edmond Varwijk voor communicatie, zij volgen René Doorten en de al eerder vertrokken Willem Dekker op.

Voor de Jeugdcommissie betekent het voorzitterschap van Stef Drenth, dat daar de positie van de voorzitter vacant komt. Bert Hofstee neemt zijn positie over en treedt vanuit die positie toe tot het VAKO-bestuur.  Eerder al zijn Rob van Velde (JO17/JO19) Leon Vijfschaft (JO9/11) en Liza Doornbos als secretaris toegetreden tot de jeugdcommissie.

Edmond Varwijk