Met 80 leden zit het bord van de Club van 100 in het clubgebouw helemaal vol, maar de Club van 100 zelf nog niet!

De Club van 100 bestaat uit gewone VAKO-leden en supporters die allemaal graag iets extra's willen doen. Samen ondersteunen ze VAKO via de Club van 100 financieel en richten zich daarbij op de meer speciale investeringen. De afgelopen jaren heeft de Club van 100 zich duidelijk bewezen door onder meer bij te dragen aan het scorebord bij het jeugdveld, de betegeling van de kleedkamers en de verlichting rond het hoofdveld. De ideeën komen soms vanuit de vereniging maar worden even vaak ook door leden van de Club van 100 zelf aangedragen. 

De leden van de Club van 100 staan allemaal vermeld op het bord direct achter de ingang bij de trap naar de bestuurskamer. En dat bord zit nu vol. Maar dat wil niet zeggen dat er geen ruimte is voor nieuwe leden, integendeel. Het bord dat er nu hangt telt bovendien geen 100 maar slechts 80 plaatsen. De commissie van de Club van 100 bestaande uit Fokko Knol, Rieko Postma en Henk Abrahams en sinds kort Fred van der Ploeg en Johan Pas, laat daarom binnenkort een nieuw nog leeg bord bijplaatsen. En dat bord moet natuurlijk ook gewoon vol! Daarom dat de commissie van de Club van 100 tijdens de eerste thuiswedstrijd op 29 september van VAKO 1 tegen Muntendam 1 actief nieuwe leden gaat werven. 

Die Hnsch Arena 01

Behalve VAKO te steunen organiseert de club elk jaar een mooi evenement voor haar leden. En ook dit jaar gebeurt dat, en hoe! Ben je al lid? Zit dan de in je agenda een rode cirkel rond de datum van 2 november. Die dag bezoeken de leden van de Club van 100 de wedstrijd SV Meppen tegen Bayern München 2. De reis naar het fantastische stadion van deze meer dan honderdjarige Traditionsverein is per luxe touringcar, vertrek 12:15 uur. Opgave voor dit unieke event is nu al mogelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Edmond Varwijk

NB; De nota‘s voor de bestaande leden voor het jaar 2019 worden in de laatste week van september verzonden.

 logo meppen