De kantine is een belangrijke ontmoetingsplek voor onze vereniging. Voor de trainingsavonden zoeken we nog een aantal leden die willen helpen de kantine te bemannen. 

Het betreft uitsluitend doordeweekse avonden, voor, tijdens en kort na de trainingen. Het betreft alle voorkomende werkzaamheden maar complexe taken als inkoop en voorraadbeheer zijn bij de commissie belegd. Verder zal er op deze avonden alleen met pin worden betaald.

Het streven is om uiteindelijk een vaste groep mensen te vinden van zo’n 15 tot 20 man die bij toerbeurt alleen of in kleine teams de kantine willen regelen. Door het samen en met een iets grotere groep te doen ontstaat een duidelijk herkenbare groep VAKO-ers die bekend zijn met alle werkzaamheden, die ook eens voor elkaar kunnen inspringen en voor wie de individuele inzet beperkt blijft tot een paar avonden per jaar. 

De vraag betreft alleen de doordeweekse avonden, de personele bezetting voor de weekenden wordt vanaf seizoenstart ingevuld door het Wapen van Vries. 

Wil je meehelpen dit voor de club belangrijke werk te doen, laat het de Kantinecommissie dan weten via de nieuwe Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Edmond Varwijk