Spelers uit de JO9 en JO11-teams hoeven zich deze vakantie niet te vervelen. Zij kunnen nog een fantastische prijs winnen met het VAKO Sponsorlogospel van het E&F-Kamp van dit jaar.

Het E&F Kamp 2019 was dit jaar mede dankzij de hulp van de sponsoren een groot succes. Voor elke deelnemer was er daardoor al op het kamp een goedgevulde VAKO-goodiebag en ook de extra prijzen voor de verschillende spelonderdelen tijdens het kamp vielen goed in de smaak.

Als dank aan de sponsoren is het VAKO Sponsorlogospel gemaakt. Alle JO9- en JO11-spelers van het afgelopen seizoen hebben dit spel in de VAKO-goodiebag ontvangen. Op de aankomende aftrapdag op 21 september kan de oplossing worden ingeleverd en wordt uit de goede inzendingen de winnaar van het prachtige voetbaldoel getrokken. Dus doe mee en win! Wij wensen alle JO9 en JO11 spelers succes met het maken van het sponsorlogospel. 

 2019 hoofdprijs EFkamp sponsorlogospel

 

We hopen jullie allemaal, in bijzijn van een ouder, te zien op de VAKO Aftrapdag op zaterdag 21 september om 15.00 uur op sportpark De Fielliettaz Goethart.. DOE MEE, KOM LANGS en WIN! Ben je het formulier kwijt, dan kun je dat hier downloaden

Voor nu een fijne zomervakantie. Tot dan! 

Met sportieve voetbalgroet de organisatoren van het E&F Kamp 2019,

Erik-Jan de Vries
Jeroen Draijer
Karel Lukkien
Lucas Pater
Ulfert Huizinga