De oproep voor leden die willen helpen de kantine te beheren is succesvol geweest. Nu volgt de vraag wie de nieuwe Kantinecommissie komt versterken of gewoon wil helpen?

De kantine is een belangrijke ontmoetingsplek voor onze vereniging. Rondom wedstrijden en trainingen is het er een gezellig komen en gaan van leden maar ook bezoekers en begeleiders van de teams waartegen we voetballen. Het is ons visitekaartje.

Zoals bekend neemt VAKO met ingang van het nieuwe seizoen het kantinebeheer in eigen hand. Als eerste stap is een Kantinecommissie gevormd van enkele leden die zich de oproep die eerder werd gedaan, hebben aangetrokken. Het VAKO-bestuur is blij en vooral zeer geholpen met de bereidheid van Jan Liewes en Karin van Wijk hiermee van start te gaan. Jan Liewes zal zich richten op voorraadbeheer en inkoop, terwijl Karin van Wijk de werving en planning ter hand zal nemen. Daarnaast zal Dennis Wollerich de financiën op zich nemen. Dit is voldoende voor de commissie om te beginnen maar op de lange termijn zijn zeker nog één of twee VAKO-leden of vrienden nodig om de commissie voldoende body te geven. Meer handen maken het werk lichter en zeker ook leuker!

Afgelopen week is het eerste overleg met de Kantinecommissie geweest en is een plan gemaakt voor de invulling voor de maanden augustus en september. Wie helpt mee en wil op een woensdag-, donderdag- of vrijdagavond wel eens een kantinedienst draaien?

Het streven is om uiteindelijk een vaste groep mensen te vinden van zo’n 15 tot 20 man die bij toerbeurt de kantine willen regelen. Door het samen en met een iets grotere groep te doen ontstaat een duidelijk herkenbare groep VAKO-ers die bekend zijn met alle werkzaamheden, die ook makkelijk eens voor elkaar kunnen inspringen en voor wie de individuele inzet beperkt blijft tot een paar avonden per jaar. Elke dienst zal maar een paar uur duren en belangrijke taken als inkoop en voorraadbeheer zijn bij de commissie belegd. Verder zal er op deze avonden alleen met pin worden betaald.

De vraag betreft alleen de doordeweekse avonden, de personele bezetting voor de weekenden wordt vanaf seizoenstart ingevuld door het Wapen van Vries.

Heb je interesse? Wil je meehelpen dit voor de club belangrijke werk te doen? Laat het dan de Kantinecommissie weten via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Edmond Varwijk