Iedereen die zich gedurende het jaar in enige vorm inzet voor het jeugdvoetbal bij VAKO is uitgenodigd voor de slotavond van de Jeugdcommissie op 12 juni.

Om de grote groep vrijwilligers die zich wekelijks inzet voor het jeugdvoetbal bij VAKO te bedanken, organiseert de jeugdcommissie op woensdag 12 juni een gezellige avond.

Om 19:00 uur beginnen we met het onderlinge voetbaltoernooi om de Mike Baalmans-wisselbeker. Bindt de schoenen onder en strijd mee. In wisselende teams proberen zoveel mogelijk punten te halen, elk jaar een leuke aangelegenheid. Natuurlijk is de naamgever van de cup erbij evenals de titelverdediger, doelman van Zondag 1, Cas van der Wijst. Doe je niet zelf mee, bij zonnig weer is het al heerlijk toekijken.

Om 20:00 opent de bar voor koffie en later een drankje en hapje. We kijken terug op het afgelopen seizoen, horen graag wat er goed is en beter kan, en maken er vooral een gezellig samenzijn van.

We hopen dat iedereen die actief is bij het jeugdvoetbal bij VAKO aanwezig is. Samen doen we dit jaar in jaar uit en dat is iets om trotst op te zijn. Het maakt niet uit of je elftalleider bent, trainer, scheidsrechter, gastdame, bestuurslid, lid van de MO-ploeg, de lijnen uitzet of wel eens een fruitmand wegbrengt naar een geblesseerd lid, iedereen is welkom. We hopen jullie allemaal te zien op woensdagavond 12 juni vanaf 19:00/20:00 uur.