De Jeugdcommissie van VAKO is al druk bezig om voor komend seizoen de teams opnieuw samen te stellen. Daarbij willen we voor alle jeugdteams een gemotiveerde trainer op het veld te hebben staan.

De trainingsavonden kunnen in overleg afgesproken worden en je ontvangt een leuke vrijwilligersvergoeding voor je diensten. Je wordt op trainingsavonden, maar ook daar buiten, bijgestaan door onze Technisch Coördinator Stan Alink en kunt altijd terecht bij de Jeugdcommissie. Daarnaast willen we in het komend seizoen meer aandacht besteden aan het begeleiden van de trainers en zeker twee leuke avonden organiseren met trainingsinhoud en tactiek.

Er zijn op dit moment nog meerdere teams zonder trainer. We kunnen dus altijd kijken welk team bij jouw ambities en ervaring past en wat jij daar verder bij nodig hebt.

Heb je interesse of weet je iemand die dit wel ziet zitten, stuur dan een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel voor vragen Stan Alink 06 21191689