Donderdag 20 september is er de traditionele sponsorloop van en voor de VAKO jeugd. De opbrengst is bestemd voor de VAKO-jeugd en dit keer wordt die extra beloond. De drie lopers met de meeste sponsors winnen een rondleiding met een professionele fotoshoot in VAKO-kleding.

Aanstaande donderdag 20 september klinkt om 18:45 op het VAKO-sportpark het startschot van de jaarlijkse VAKO-sponsorloop. De spelers van alle jeugdteams lopen er zoveel mogelijk rondjes, de jongsten een kwartier, de ouderen een half uur.

Alle spelers worden 20 september uiterlijk om 18:45 op het VAKO-terrein verwacht waar ze zich bij hun elftalleiders kunnen melden. Daarna starten we met de sponsorloop.

Dit jaar beginnen de teams O15, O17 en O19 én de VAKO-dames gelijktijdig en betreden dan halverwege hun race, de jongere teams de baan. Alle teams finishen dus gelijktijdig om 19:15. En ook de spelers en speelsters van Volleybalvereniging SURF rennen weer mee.

Onze kledingsponsor Hummel stelt een leuke prijs beschikbaar. Drie sponsorloop-lopers worden uitgenodigd voor een bezoek aan de Nederlandse importeur van onze Hummel-sportkleding, Deventrade in Deventer, en krijgt daar een professionele fotoshoot. Daarvan worden dan folders en posters gemaakt als reclame voor de binnenkort te openen VAKO-webshop. Deze prijs gaat naar de lopers met de meeste sponsoren, telkens een uit de leeftijdscategorie√ęn tot en met JO11, JO15 en JO19.

Heb je nog geen sponsorformulier gekregen, vraag je leider dan om een formulier of download het hier vanaf de VAKO-website om het zelf te printen.

VAKO wenst alle hardlopers veel succes met het vinden van sponsoren en namens iedereen die VAKO een warm hart toedraagt alvast bedankt voor je inspanning donderdag 20 september!