Rabobank Assen/Noord Drenthe, onze hoofdsponsor jeugd, start weer met de Rabobank Clubkas Campagne.

VAKO voetbal roept al zijn leden, vrijwilligers, supporters en sponsors op om op onze club te stemmen. VAKO kan daar een aardig bedrag mee verdienen. Vorig jaar ontvingen wij 1200 euro. Het bedrag dat VAKO dit jaar hoopt te ontvangen, wil de club besteden aan de bouw van het kassahok met opslagschuur voor de onderhoudsploeg.

De voorwaarden:

  • Alleen leden, en voor het eerst ook jeugdleden, van de Rabobank Assen en Noord-Drenthe mogen hun stem uitbrengen. Jeugdleden moet toestemming vragen van hun ouders om lid te worden.
  • Wie een bankrekening van de Rabo heeft, is nog geen lid. Daarvoor moet je je aanmelden (is gratis) en wel voor 1 augustus 2017.
  • Het lidmaatschap kost je dus niets, alleen moet je wel klant zijn van Rabobank Assen/Noord-Drenthe.
  • Het lidmaatschap aanvragen gaat via de website: rabobank.nl/assen-nd Kijk onder ‘De voordelen van het lidmaatschap’.
  • U kunt ook bellen 0592–323911 of bij een van de kantoren binnenlopen. Daar wordt het lidmaatschap dan ter plaatse voor u geregeld.

Klanten van Rabobank Assen en Noord-Drenthe kunnen in Internetbankieren, onder ‘Mijn gegevens’ zien of ze lid zijn van Rabobank Assen en Noord-Drenthe.
Leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe krijgen 4x per jaar het magazine Dichterbij in de bus en kunnen gebruik maken van speciale aanbiedingen.

Stemmen

Voor de Clubkas Campagne kan gestemd worden van 4 tot en met 19 september 2018. Leden die voor 1 augustus 2017 lid zijn, ontvangen bij aanvang van de stemperiode een stemkaart met een unieke persoonlijke code waarmee zij kunnen stemmen.
Via een stemtool kunnen leden hun stem(men) uitbrengen op de vereniging/stichting van hun voorkeur. In dit geval natuurlijk op VAKO voetbal.

Meer info:

  • Dit jaar stelt de Rabobank een bedrag beschikbaar van €150.000.
  • VAKO kan maximaal 2500 euro verdienen.
  • Ieder lid krijgt drie stemmen om te verdelen. Het lid mag maximaal 2 stemmen op één vereniging (VAKO voetbal natuurlijk) uitbrengen. De derde stem mag u geven aan een andere vereniging of stichting.
  • Rabobank Assen en Noord-Drenthe heeft nu ruim 21.000 leden.
  • Alle stemmen worden geteld en het beschikbare bedrag wordt per stem naar rato verdeeld. Het is dus in het belang van VAKO zoveel mogelijk stemmen te krijgen. De uitslag is op 1 oktober.

Kortom: Stem op VAKO voetbal. Bent u nog geen lid van Rabobank Assen Noord-Drenthe word dan lid: rabobank.nl/assen-nd