De trainingspakken uit het kledingfonds moeten weer worden ingeleverd. Vorig seizoen bleek het een enorme tijdrovende klus alle kleding terug te krijgen. We maken het voor jullie en voor onze vrijwilligers nu gemakkelijker. We houden twee kledinginleveravonden.

Dinsdag 12 en woensdag 13 juni, vanaf 18:30 in de bestuurskamer van VAKO.

Elk team krijgt op een van deze avonden een tijdslot toegewezen waarin de spelers dan hun eigen kleding inleveren. Je krijgt dit tijdstip te horen van je leider/coach.

* De kleding wordt ter plekke gecontroleerd en ingenomen
* Kleding dient fris gewassen te zijn
* Kleding dient compleet te zijn
* Kleding dient geen defecten te hebben

Is de kleding niet gewassen (schoon) dan wordt die teruggegeven om later opnieuw in te leveren. Kleding die ontbreekt of stuk is wordt genoteerd en later wordt bekeken of de kosten voor vervanging of reparatie in rekening worden gebracht.

Ben je verhinderd, laat dan iemand anders jouw kleding inleveren. Wordt de kleding niet ingeleverd op het afgesproken moment, dan worden de kosten in rekening gebracht.

Elftalleiders kunnen die avond tevens hun teamspullen inleveren (tas met shirtjes, broekjes, waterzakken etc). Leiders/coaches die stoppen bij voorkeur hun jas met een briefje met naam erop in de jaszak, inleveren.

Leiders van de teams wordt gevraagd de spelers van de teams verdeeld over het tijdslot te laten komen en de spullen te laten inleveren. Inclusief controle wordt uitgegaan van 5 minuten per speler. Door een schema te maken kan worden voorkomen dat een grote groep spelers staat te dringen.

Op deze manier hopen we een nieuwe manier van het terugnemen van de uitgeleende voetbalkleding en voetbalspullen te realiseren en de inzet van de vrijwilligers van het VAKO Kledingfonds te verminderen. We vragen iedereen hieraan zijn medewerking te verlenen.

Jeugdcommissie VAKO

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Edmond Varwijk, secretaris Jeugdcommissie VAKO, tel 06-15479174 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.