FC Groningen biedt VAKO-leden de kans tegen een gereduceerd tarief de wedstrijd FC Groningen – Excelsior bij te wonen. De actie geldt voor alle VAKO-leden en een onbeperkt aantal introducees.

De wedstrijd Fc Groningen – Excelsior vindt plaats op zaterdag 4 februari om 20.45 uur in de Euroborg. De kosten bedragen 10 Euro per ticket.

Kaarten bestellen kan tot zondag 29 januari 12:00 uur – maar op is op dus wacht niet te lang.

Om kaarten te bestellen zijn volgende twee handelingen nodig:

1. Stuur een e-mail met daarin de naam van de speler, het elftal van de speler en het aantal kaarten naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2. Maak het totaalbedrag (aantal kaarten x 10 Euro) over op de rekening NL85 RABO 0385 1830 03 t.n.v. E. Varwijk onder vermelding van de naam van de speler en zijn elftal.

3. Indien mogelijk bestellingen per team bundelen. Dan het totaalbedrag per team op dezelfde rekening o.v.v. naam trainer of leider en elftal.

Er geldt voor VAKO als geheel een minimale afname van 10 kaarten. Mocht dit aantal niet worden gehaald of de kaarten uitverkocht zijn , wordt het geld direct weer teruggestort.

Voor nadere informatie kun je terecht bij de jeugdsecretaris Edmond Varwijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..