Lijkt het je leuk eens mee te werken aan de mooiste Presentatiegids van het Noordelijke amateurvoetbal? Meld je dan aan bij de redactie en maak met jouw idee├źn de nieuwe VAKO Presentatiegids 2022-2023 nog beter!

Aan het begin van elk nieuw voetbalseizoen wordt in Vries en omstreken reikhalzend uitgekeken naar de nieuwe Presentatiegids van VAKO. Elk jaar een handzaam en kloek boekwerkje vol nieuws over de vereniging, mooie foto's en interessante interviews. Ook deze september rolt er hopelijk weer een nieuwe editie van de drukpers en wordt vervolgens huis-aan-huis in Vries en Donderen verspreid. Hoewel de inhoud van de gids al jaren in vertrouwde handen is van een gedegen redactie, een frisse blik op onderwerpen of gewoon creatieve vernieuwing is altijd welkom. 

Lijkt het je leuk mee te werken aan de mooiste Presentatiegids van het Noordelijke amateurvoetbal? We gaan graag met je in gesprek en kijken welke mogelijkheden er zijn om samen de nieuwe Presentatiegids nog mooier, beter of informatiever te maken. 

Interesse? Meld je aan bij Edmond Varwijk op 06-15479174 of mail met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Presentatiegids VAKO 19 20 Pagina 01 h540