Doelpuntenactie VAKO van start!

Na jarenlang een sponsorloop te hebben georganiseerd kiest VAKO dit jaar voor iets nieuws, een doelpuntenactie! Hiermee zamelen jeugdleden geld in voor de club. Hoe meer doelpunten, hoe meer geld het team ophaalt! ‘’Scoren was nog nooit zo leuk’’

Wat houdt actie in?
Alle jeugdleden zoeken sponsoren. Elke sponsor sponsort het team per doelpunt. De sponsor kiest zelf het bedrag per doelpunt. Daarbij is het ook mogelijk om een maximum bedrag op te geven. Alleen doelpunten in officiële KNVB-wedstrijden worden geteld. De actie loopt van 20 januari 2022 t/m 20 mei 2022. 

Leuke extra’s:
Om het allemaal nog leuker te maken hebben we een aantal leuke prijzen die we aan het einde van de actie mogen verdelen. Zo is er een prijs voor het jeugdlid met de meeste sponsoren en ook het team dat het meeste geld ophaalt ontvangt aan het einde van de actie een leuke prijs voor het hele team. 

Ook iedere doelpuntsponsor maakt kans op leuke prijzen! Elke sponsor doet automatisch mee met een verloting. De naam van elke sponsor komt terecht in een grote beker en aan het einde van de actie worden er 5 prijzen via een verloting uitgereikt.

Updates:
Gedurende de periode van de actie houden wij jullie uiteraard allemaal op de hoogte van de wedstrijden, door middel van een wekelijks verslag. Hierin worden de gescoorde doelpunten vermeld en een tussenstand.

Betalen:
Aan het einde van de actie ontvangt iedere doelpuntsponsor een overzicht per e-mail met daarin het aantal gescoorde doelpunten van het team dat is gesponsord. Het sponsorbedrag kan via een betaalverzoek óf handmatig worden overgemaakt. De jeugdleden hoeven het geld dus niet op te halen.

Overig:

  • Meerdere jeugdleden sponsoren? Graag per jeugdspeler een formulier invullen.


Tot slot:
Na afloop van de actie wordt alles verwerkt en nodigen we alle jeugdleden, leiders en doelpuntsponsoren uit om de actie op een feestelijke manier af te sluiten. 
We gaan er een leuke actie van maken! Nog vragen? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.