Op 31 mei is VAKO 90 jaar geworden. Dit heugelijke feit zou op diverse manieren gedurende het jaar goed gevierd worden. Helaas hebben we de reünie op 31 mei en de VAKO dag wat gepland stond op 22 augustus moeten annuleren.  Maar wat in het vat zit…..

Desondanks hebben we als commissie 90 jaar VAKO niet stilgezeten. Het verhaal achter de foto was een groot succes. Mooie foto’s met leuke en indrukwekkende verhalen, ingezonden door verschillende personen die allemaal wel iets hebben met onze mooie vereniging!  Uit de vele reacties die op Facebook en Twitter verschenen, maar ook het aantal gelezen verhalen op de website kunnen we zeggen: de vereniging zorgt voor een grote verbinding , VAKO LEEFT!

In het kader van de verbinding komen we dan direct bij de volgende activiteit namelijk:

HET RAD VAN AVONTUUR ONLINE (let op: UITVERKOCHT!)

 

Het wordt een avondvullend programma waarbij gedurende de hele avond, 50 keer aan het rad wordt gedraaid door ‘’mister rad van avontuur’’ Johan Pas.

Hoe werkt het :

  • De hele avond wordt uitgezonden via een livestream op YouTube.
  • We spelen 10 rondes waarbij in elke ronde 5 prijzen verdeeld worden onder de deelnemers.
  • Een lot kost €5,00 hiervoor krijg je 2 nummers en speel je in 1 van de 10 rondes mee.
  • Je kan maximaal 10 loten kopen, je speelt dan in verschillende rondes mee.
  • Bij aanmelding ontvang je van de organisatie een bevestiging op het opgegeven emailadres met instructies én ontvang je op je 06-nummer een betaalverzoek.
  • Heb je een prijs gewonnen? De organisatie komt tijdens één van de pauzes de prijs bij je thuis bezorgen! Mocht je deze avond niet thuis zijn, geen probleem, dan komen we graag een andere keer langs. (prijzen worden deze avond alleen in Vries bezorgd, andere plaasten gaan in overleg).

In de pauzes zorgt de organisatie ook voor een leuk programma! Muziek wordt er afgespeeld maar we gaan ook live vanuit de kantine een podcast uitzenden. Zo krijgen we onder andere Dick Heuvelman en Niels Dijkhuizen (sportverslaggever RTV Drenthe), op en top sportliefhebbers, op bezoek over het amateurvoetbal in het noorden. Ook Bas Baalmans en Stef Drenth schuiven graag aan de tafel bij Patrick Steenbergen om te praten over 90 jaar VAKO!

Kortom… een mooi programma voor de vrijdagavond! Één laptop, telefoon of tablet met internetverbinding is voldoende om de hele avond bij dit spektakel aanwezig te zijn.

Helaas zijn er geen kaarten meer beschikbaar voor dit evenement. 

Vragen?  Neem contact op met de organisatie.

 

Commissie VAKO 90 jaar.
Adrianne Feunekes, Bjorn Tooren, Dennis Wollerich, Egar Dekker, Tim van Huffelen en Liza Doornbos.