Er zijn diverse redenen om as zondagmiddag een bezoek te brengen aan VAKO op het Sportveld De Fielliettaz Goethart:

1) het is de laatste werkdag bij VAKO van onze kantinebeheerder, Egbert Liekstra. Zoals we allen weten is er geen passende invulling gevonden voor het volgende seizoen om door te gaan dus zal Egbert miv 1 juni stoppen bij VAKO. Aanstaande zondag willen we dit niet ongemerkt voorbij laten gaan uiteraard en heeft iedereen nog even de kans om een laatste dranje bij The Boss te doen!

2) Het is tevens de laatste thuiswedstrijd van VAKO 1, tegen Amicitia VMC. Het klassebehoud werd een week eerder al veiilig gesteld en dus alle rust en tijd om afscheid te nemen van onze interim-trainer Allart Bouw die met succes terug kan kijken op een half jaar VAKO. Ook zullen een aantal splers een stapje terug doen na dit seizoen. Het bestuur wil ook hier uiteraard enige aandacht aan besteden.

3) Last but not least: Alpe du Zes komt er aan met zoals bekend deelname van Alpe du Vries met daarin enkele dappere VAKO strijders. De heren proberen deze zondag het sponsorbedrag nog wat aan te vullen door middel van het Rad van Avontuur en daar verleent VAKO uiteraard graag de medewerking aan.

Kortom: tot zondagmiddag, aanvang wedstrijd tegen Amicitia 14 uur. Aanvang festiviteiten zo rond 16:30 uur.