Onze verenigingsverzorger Hans van der Bij heeft aangegeven ook komend seizoen graag verbonden te blijven aan VAKO. Naast het verzorgen van sportblessures bij leden van onze club is Hans echter ook geschoold als hersteltrainer. Hans wil deze laatste activiteit graag meer aan bod laten komen. Om aan deze wens tegemoet te komen zoeken we hiervoor fitnessapparatuur.

Met de kennis van Hans en zijn gerichte aanpak is het de verwachting dat spelers / speelsters van de vereniging geholpen worden met een spoedig herstel na blessures. Op korte termijn zal op de zolder achter in ons gebouw een aantal apparaten worden geplaatst waar Hans met geblesseerde VAKO-leden aan de slag kan. Ter aanvulling van de apparaten die VAKO 2e hands heeft weten aan te schaffen mist er nog een hometrainer en / of crosstrainer.

Wie o wie heeft een van deze apparaten misschien nog staan in een slaapkamer of andere hobbyruimte en gebruikt dit apparaat / deze apparaten niet meer en zou dit willen schenken en / of verkopen voor een schappelijk bedrag aan VAKO ten behoeve van de hersteltraining?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Willem Heeling (06-13415524 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)