Met 25 man sterk toog de VAKO Business Club woensdagavond 20 maart 2019 naar Groningen. Na een kopje soep en een broodje kroket (optioneel kaassoufflé) van Egbert, ging het per auto noordwaarts, over de A28, naar de Rademarkt Parking, vanwaar wij liepen naar de ingang van de BAM bouwlocatie, naast het Feithhuis.

Hier werden wij hartelijk ontvangen door Jos Rona van de BAM, die een prachtige rondleiding verzorgde. We mochten allemaal een helm op en veiligheidsschoenen aan; dat stond de één nog beter dan de ander. We mochten overal aankomen, behalve aan de meneer van de beveiliging.

Talloze weetjes schudde Jos uit de mouw tijdens de rondgang. Dit spoorde ook anderen uit de groep aan om hun kennis over het Forum te delen. Wist u bijvoorbeeld dat het Forum is gebouwd met gebruikmaking van slechts 3 pompkarren? Wel in de VAKO kleuren geel en rood, dat dan weer wel. Een echte pub-quiz vraag, of niet Stan?

Na de rondleiding terug naar Vries, waar we door Jos nog op een presentatie over de bouw in relatie tot de aardbevingsproblematiek werden getrakteerd. Afgesloten werd met een borrel, in de bestuurskamer. BAM Jonguh. Jos, bedankt voor een leuke avond!

Eind juni gaan we haring happen op zijn Vishandel Vos’, dus Business Club leden: houdt uw mailbox in de gaten!