De Clubkascampagne van de Rabobank Assen en Noord-Drenthe heeft VAKO wederom een flinke bonus opgeleverd. Onze voetbalclub eindigde maar liefst op de zesde plek in de verdeling, net achter de lokale Harmonie.

Maatschappelijk dividend, noemde Sjoerd Scholte de bestuursvoorzitter van Rabobank Assen en Noord-Drenthe het. En inderdaad, dan is het ineens geen besmet woord meer. Integendeel, jaarlijks keert de lokale Rabobank maar liefst 1 miljoen Euro uit aan cultuur, sport en andere maatschappelijke doelen. Voor de clubs en verenigingen in de regio springt de Clubkascampagne eruit. Daarbij kunnen de leden van de Rabobank Assen en Noord-Drenthe elk drie punten verdelen over dit keer ruim 300 clubs en verenigingen. Op een feestelijke avond in De Nieuwe Kolk voor vertegenwoordigers van de deelnemende clubs werd gisteren gemaakt wie er welke bonus krijgt.

En voor VAKO pakte het dit jaar bijzonder goed uit. Onze club behaalde met 169 stemmen de zesde plaats en krijgt een bedrag van 1527,79 Euro. VAKO eindigt daarmee direct achter de ons bekende Harmonie Vries. Winnaar was het Drents Dierentehuis Beilen dat iets meer dan 2000 Euro kreeg.

VAKO bedankt alle Rabobank-leden die een stem op onze vereniging hebben uitgebracht en natuurlijk de Rabobank Assen en Noord-Drenthe voor deze fantastische bonus.