De sproeiploeg heeft de velden beregend, de MO-commissie heeft het sportpark netjes gemaakt. Maar er moet nog een aantal klusjes gebeuren en daarvoor vraagt VAKO uw/jouw hulp voor de VAKO Klusjesdag op zaterdag 1 september as.

De reclameborden moeten nog schoongemaakt en de doelpalen moeten ontdaan worden van de bruine laag veroorzaakt door het sproeien van de velden. Ook moeten de jeugddoelen verplaatst worden.

Om niet steeds dezelfde mensen het werk te laten doen, doen we een beroep op andere vrijwilligers. Een aantal leden van de eerste selectie heeft zich al gemeld, maar dat is niet genoeg. Vele handen maken licht werk en daarom hebben we ongeveer 20 mensen nodig. Ook Dames, A en B-junioren zijn van harte welkom.

We gaan zaterdag 1 september om 9 uur van start en na een paar uurtje moeten de klusjes geklaard zijn. Kantinebaas Egbert Liekstra zorgt voor koffie en een natje en een droogje. Wie een paar uurtjes de handen uit de mouwen wil steken, kan zich (aan)melden bij Jan Jansen, bestuurslid MO, via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 06.44070190.

Het bestuur rekent op voldoende aanmeldingen, zodat ons sportveld er piekfijn bij ligt voor het nieuwe seizoen.