VAKO gaat los met ingang van dit weekend met het nieuwe voetbalseizoen. In goed overleg tussen gemeente en VAKO is besloten dat de selectie het seizoen start op zaterdagmorgen 10:30 uur op het D-veld met de allereerste training van het seizoen 2018-2019, uiteraard onder leiding van onze nieuwe trainer Arnold van der Kooi.

In het begin van volgende week zal de gemeente de velden rollen waarna ook nog het D-veld vanaf (waarschijnlijk) woensdag een behandeling tegen ongedierte zal ondergaan. Vanaf dat moment moet er getaind worden op het C-veld. Dit staat ook aangegeven op de borden in de kleedkameraccommodatie. Zodra de E- en F-teams gaan trainen zal dit op hun eigen jeugdveld gebeuren, alle overige teams trainen 'achterop'. (C en / of D). Het trainingsveld zal tot nader order gesloten blijven.

Het nadrukkelijke verzoek aan alle trainers en voetballers om dit op te volgen en de andere velden niet te betreden! Het C- en D-veld kan via het jeugdveld en daarna de rand van het ingezaaide trainingsveld bereikt worden.