Het was feest afgelopen zaterdag bij VAKO. Onder prachtige zomerse omstandigheden speelden de dames van VAKO de laatste wedstrijd van het seizoen. En dat was een bijzondere, want Rene Kaper nam na liefst dertien seizoenen afscheid van ' zijn' dames en dat lieten de dames in het bijzonder en VAKO in het algemeen niet zo maar voorbij gaan.

Eerst de dames die via captain Liza Doornbos Rene hartelijk bedankten met een fraai cadeau: een tijdschrift vol persoonlijke berichten en mooie momenten uit de afgelopen dertien jaar. Daarnaast hadden de dames een uitgebreide BBQ geregeld waar een dikke 100 personen bij aanschoven.Ook veel oud spelers en trainers waren aanwezig.

Het bestuur van VAKO pakte daarna het stokje op. Bij monde van Bas Baalmans. deze zaterdag vice voorzitter bij afwezigheid van voorzitter Koops kreeg Rene alle lof toegewuifd die het verdiende. Het bestuur van VAKO had een bijzondere ledenvergadering belegd zodat Rene Kaper tot Erelid van VAKO kon worden benoemd. Iets waar de vergadering zonder enige tegenstem in mee ging.

Daarna was het nog lang gezellig met onder andere de muzikale ondersteuning van Kevin Pare (en Roy de Bruin).

Zie hier de video's: https://www.youtube.com/watch?v=Ov4S_KK6qpQ. en https://www.youtube.com/watch?v=FADLVu4YGyc. en https://www.youtube.com/watch?v=bNvve_ebsh8

IMG 1339  IMG 1345

IMG 1353 IMG 1335