Ruim 140 leden, vrijwilligers, supporters en sponsors bezochten zondag 7 januari de Nieuwjaarsreceptie van VAKO. Die werd voor het eerst gehouden in de nieuwe kantine.

Helaas gingen de traditionele voetbalwedstrijden niet door vanwege de slechte gesteldheid van de velden. Maar dat weerhield velen niet naar de receptie te komen.

Voorzitter Koos Koops zei in zijn toespraak dat de laatste hand aan de nieuwbouw wordt gelegd met onder meer de bouw van een kassahok.

Verder begint de gemeente deze week met de aanleg van de nieuwe verlichting rond het trainingsveld. Daarna volgt de sloop van de oude kantine en kleedkamers. De vrijkomende ruimte wordt bij het trainingsveld aangetrokken.

De voorzitter sprak zijn zorgen uit over het in de benen houden van de teams bij de senioren en de jeugd. Hij riep alle leden op de schouders er onder te zetten om alle teams te kunnen bemensen.

Koops vertelde verder dat het bestuur druk doende is met het zoeken naar een nieuwe hoofdtrainer.

Tot slot bracht hij een toost uit op het nieuwe jaar. Kantinebeheerder Egbert Liekstra en zijn mensen voorzagen de aanwezigen van een natje en een droogje.