VAKO voetbal kent sinds dit seizoen een businessclub. Leden van de club zijn onze hoofd- en cosponsors en sponsors die minimaal een bronzen sponsorpakket (vanaf 250 euro) hebben afgenomen. De VAKO Businessclub telt nu zo’n 40 leden.

De businessclub komt voort uit de wens van sponsors, geuit tijdens de sponsorbijeenkomst afgelopen voorjaar in het nieuwe clubhuis, om activiteiten te organiseren die het voor hen interessanter te maken VAKO-sponsor te zijn.

Voor het seizoen 2017/2018 organiseert de sponsorcommissie voor de businessclub enkele extra evenementen. We beginnen zondag 3 december met een mountainbike-tocht rond Vries. De mountainbike tocht is bedoeld als sociaal/gezellig evenement, en is geen zware prestatie-tocht. Koen Pepping van Vries Tweewielers, fervent mountainbiker, zet de tocht uit en vertelt kort iets over de mountainbike. 

De tocht neemt een morgen in beslag en wordt afgesloten met een lunch in de bestuurskamer. Na afloop is de streekderby VAKO – SVZ (Zeijen) te aanschouwen.
In het voorjaar 2018 en aan het einde van het seizoen volgen nog twee activiteiten. Uitgangspunten van deze activiteiten zijn dat ze leuk zijn, waarde toevoegen aan het sponsorschap en dat het een bijdrage levert aan de lokale gemeenschap.

Sponsors die ook lid willen worden van VAKO businessclub kunnen contact opnemen met:
Willem Dekker, bestuurslid sponsoring, mob. 06.52027620 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..