FC Groningen on Tour voetbaldagen komt naar Vries!

 

FC Groningen gaat in de meivakantie on Tour! De Trots van het Noorden komt naar Vries om voetbaltrainingen aan te bieden voor jeugd tot en met 14 jaar met het thema Passen en Aannemen als Laros Duarte.

FC Groningen komt op woensdag 4 mei naar VAKO. Bij FC Groningen on Tour krijgen kinderen voetbaltraining van gedreven en professionele trainers van FC Groningen. De activiteit begint ’s ochtends om 9.30 uur en duurt tot 15.30 uur. FC Groningen en VAKO/Tynaarlo slaan de handen in één om tijdens de meivakantie een succesvolle dag te organiseren voor zowel de jeugdleden van VAKO/Tynaarlo als kinderen uit de regio.

Deelnemen aan de trainingsactiviteiten van FC Groningen on Tour kost 42,50 euro per persoon en is inclusief:

- lunch
- twee dagdelen trainen
- een FC Groningen Certificaat
- twee kaarten voor FC Groningen – Sparta .

Ben jij tussen de 6 en 14 jaar oud en wil je in de meivakantie trainen als een prof? Meld je dan nu aan voor FC Groningen on Tour en beleef een fantastische voetbaldag! FC Groningen on Tour - FC Groningen

!!!!SPECIALE ACTIE VOOR JEUGDLEDEN VAN VAKO EN TYNAARLO!!!!!
Normaal gesproken kost deze activiteit €42,50 per deelnemer, maar door sponsoring van FC Groningen (€7,50 per deelnemer) en een tegemoetkoming vanuit VAKO en Tynaarlo kost deze dag voor onze eigen jeugdleden €22,50.

Dus ben je lid van VAKO of Tynaarlo? Meld je dan HIER aan!

Nog vragen? Neem contact op met Liza Doornbos (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)